Snart klar med flytten..

Idag har jag och pappa kört iväg nästan alla saker från lägenheten (läs: cellen) så inatt blir sista natten här. Imorgon ska jag köra bort det sista småplocket och förhoppningsvis hinna städa allt så att jag kan lämna nycklarna en dag tidigare.

Nu sitter jag här och lyssnar på sköna svenska visor för att försöka varva ner lite. Är helt slut både i kroppen och skallen nu så ikväll tar hela jag ledigt i ett par timmar. Kanske tar ett bad om en stund. Har lämnat en handduk i alla fall ;) Men jag kom på att jag har kört iväg min mysiga morgonrock.. får la klara mig.

Spotify är lite knastrigt nu av någon anledning?? Är det in mobila anslutning som spökar nu i ovädret kanske?
Nej jag plockar nog fram gitarren lite istället =)




Over and out..


Stressad och hungrig!

Sitter ner och tar en välbehövlig paus nu. Håller på att packa inför flytten från cellen ;) Har i alla fall lyckats rensa bort en hel del kläder och smycken som jag inte använder. Lyckas aldrig rensa bort något när jag går igenom garderoben annars men nu gav jag mig fan på att jag skulle slänga sånt som jag inte var säker på att jag kommer att använda. Tycker det var jätteduktigt faktiskt för en som mig som samlar på allt ;P

Var på arbetsintervju igår med på ett nytt café/konditori som ska öppna nära Eriksberg där dom säljer en massa exklusiva bröd, tårtor och choklad. Hoppas verkligen att jag får jobbet för jag skulle passa som handen i handsken på ett litet mysigt café där jag ska bli expert på varenda bakverk och passionerat tipsa kunderna om alla mumsigheter de borde pröva :P

Nu är jag hungrig! Får gå och köpa något att äta. Jag är sugen på tapas! Åt det med min fina familj här om dagen i och för sig, men det kan man aldrig få för mycket av ;)
Blir man inte sugen?

Pusspuss



Hunden-katten-glassen!


Musica!

Har hittat en som gör skönaste covers på kända låtar!

Kolla in!


Skönaste låtarna..

Här är skönaste låtarna som spelas i mina högtalare just nu:






Ösregn och mys =)

Sitter på bussen på väg hem från mamma och mitt på Götaälvbron öppnade sig himlen och jag svär över att jag inte tog med mig mitt paraply. Tur i alla fall att bussen stannar ganska nära mitt hus, då kanske jag bara blir halvdränkt ;) Hade vart ganska mysigt att sitta hemma nu och lyssna på regnet som smattrar mot rutorna. Men nej, för jag måste åka hemifrån igen nästan direkt för att gå å ett möte på arbetsförmedlingen, ska bara hämta lite papper hemma.

När jag kommer hem så måste jag verkligen städa bland alla mina kläder som ligger spridda över hela lägenheten sedan jag stresspackade inför Borås förra veckan. Får fint besök ikväll så då får det väl vara någorlunda städat ;)

Igår satt mamma och fotade mig när jag fixade med bloggen och här är resultatet:



Och så gjorde jag ett försök i att dressera valpen :P

Nu ska jag gå av bussen. Tack och lov, det har slutat regna =)

Puss

Hem trånga hem..

Jahopp. Då var man hemma i GBG och den minimaliska lägenheten igen. Känns ganska trist. Sov en stund så fort jag kom hem och sen åkte jag och mötte upp mamma i stan.
När vi kom hem slurpade vi i oss en massa underbar ängamat (mumsig soppa. Google it!).

Jag och mamma sitter med varsin dator vid köksbordet och plötsligt bryts klapprandet från datorerna av att mamma utbrister, "ska vi göra något gott? Typ blåbärspaj.. eller våfflor!" -Hon måste ha läst mina tankar ;)

Usch, nu fick jag sån där bad feeling också och får för mig att det hänt något med någon jag bryr mig om :S Tänk om det skett en olycka?! Nej, sluta fjanta dig nu Jossan! Jävla PMS som spökar..
Någon som känner igen sig? ;)

Lägger in dagens outfit så ses vi senare =)


'




Ja, jag lever ;)

Nämen hej!
Vart har jag varit de två senaste dagarna? Gissa! Kinna och Borre fortfarande kanske ;)
Igår var det pubkväll på Stars och det kom ganska mycket folk så det var kul =) Nästa helg kommer det att bli GRYMT mycket folk när Interphase spelar på Stars på Berras födelsedagspartaj! Kom och skaka loss! ;) Kolla in hemsidan genom att klicka på loggan eller gå med i gruppen på FB!


Är inte speciellt skrivsugen så jag lägger in ett par bilder från de senaste dagarna..


XOXO



Dhuuuktiigh!

Sitter på Stars även idag och har därför fått en del uträttat. Har fixat förråd till mina grejer, bytt försäkringsbolag till Saga, fixat med ägarbytet och sökt lite jobb.
Det ska bli jävligt skönt att hämta mina saker i gamla lägenheten. 

Igår passade jag på att åka till stallet igen och ta en ritt med Emana. Red till Kinna och satt på Stars uteservering en stund med Emanisen. Är ju inte lika tränad längre så jag var tvungen att vila benen lite ;) Förut kunde jag rida i timmar utan att bli trött i kroppen :P

Sorry att jag är så dålig på att fota nu för tiden btw. Kollade precis telefonen och såg att jag bara hade 2 bilder från denna veckan! OMG! Jag som brukar ta hundratals!

Här är resultatet av veckans fototorka:

Har fått mobilen snodd som vanligt och så ska JAG fotas mot min vilja.
Och så har vi Emana utanför cafét igår som blir rufsad i manen av en förbipasserande :P <3



Over and out!

I bonneland =)

Sitter på Stars i Kinna och gör ingenting.
Hade tänkt åka och hälsa på i stallet men jag tror inte att jag varken hinner eller pallar idag. Får väl se om jag kan göra det imorgon. Kanske kan åka dit på morgonen och ta en mysig ritt in till Kinna Centrum med Emana =)


Har suttit i en evighet och försökt komma på nåt kul att skriva men det går inte  ;P
Så vi får höras sen när jag har ngt att skriva om ;)

Köss fifan!

Mys och film =)

Sitter just nu på en balkong i Borås och tar en jag-är-så-mätt-att-jag-snart-spricker-cigg. Kollar på nån amerikansk komedi på sexan, reklamavbrott nu..
Mys är det iaf =) Kramar en nalle lite då och då och har proppat i mig en stor marabouchoklad med digestive och en halv påse chips. Och så åt jag som en gris förut :P Mumsig kyckling med ugnsbakad potatis, morot och lök. Yummee, Nu kanske ni fattar att jag är mätt. Haha :P

Dags att gå in och kolla på filmen som börjat igen!

Kissikiss!

Feeeeetingkväll!

Fyyyy faaan vad mätt jag blev! Ändå sitter jag och proppar i mig choklad nu :P Haha! Feeeetingkväll FFS!
Pusspuss!

Happy!

Igår åkte jag till Stars i Kinna och överraskade Berra. Fast han kunde räkna ut med röven att jag skulle komma :P Egentligen skulle Persson och några till hänga på men bangade. Men jag hade kul ändå ;P Moaha!

Nu är jag i Borre och ska käka god mat precis, så nu får jag sluta ;)

Pusspuss

Whoop whoop!!

Nu jävlar är jag ledig! :D
På väg hem till mamma och hälsa på och ska låna lite sygrejer.
Sen blir det hem och fixa! Blir nog inget mer sova, känner inte riktigt att det hinns med idag ;)
Sitter och väntar på att Persson ska vakna så att vi kan hooka up =) Han har jobbat natt så han sov tydligen fortfarande.

Muahaha! Nu blir det buuuuus! ;P

Haha! BTW. Hittade ett par gamla bilder helt random från göteborgskalaset för flera år sedan :P Vi hängde på bananpiren varje dag och lyssnade på alla band :P


Från vänster: Jag (fjanto), Kimsan, Bulan och Elvis.
Min rumpa (Fluffar håret), Kims rumpa och Elviras rumpa :P
Awesome tider asså ;)
Puss!

Bara lite mer än två timmar kvar..

...sen har jag massor att göra innan ikväll =) Ska först och främst hem till mamma en stund och fixa ett par grejer. Sen måste jag ringa ett par viktiga samtal, åka hem, göra i ordning mig =) Helst hade jag velat hinna sova en stund också egentligen, men vi får väl se hur det blir med det..

Nu har jag lunch och sitter och äter pasta med champinjon och rödlökssås igen. Skitgod =)

Snälla, kan inte de sista timmarna gå lite snabbare än vad dagen gjort hittills! Har dessutom varit en lika stressig dag idag som igår, om inte värre. Igår var det mer psykiskt påfrestande eftersom det hände så mycket konstigt.

Nej nu tror jag fan att jag ska sittsova lite med huvudet på bordet den sista stunden på rasten. Powernap kallas det ;)

Puss

Sleeeten!

Sitter på en buss försent på väg till jobbet som är framme PRECIS. Hade stängt av alarmhelvetet i sömnen i morse och somnat om mer än en halvtimma! Jag kunde verkligen inte få ro och somna inatt.Det brukar ju vara lite så när man jobbat kväll dagen innan man ska jobba morgon men denna gången var det extremt.
I och med att jag försov mig så fick jag la sova typ 3 och en halv timma.. Gääsp..

Jag lääängtar så tills jag slutar jobbet. Då blir det full rulle! Man kan ju hoppas att jag hinner lägga mig och vila en halvtimma i eftermiddag ;) (annars kommer jag bli antingen överflamsig eller sjukt off av trötthet ikväll).

Nu är jag snart framme så vi ses lite senare =)

Saknar en nallebjörn *blink* <3
Puss

Piggar upp mig med bääästa partyremixen!!

Dansar runt för mig själv och provar outfits till denna remixen på Lady Gaga-Alejandro. Gillar du inte låten annars så har du inte hört denna versionen!
http://www.youtube.com/watch?v=whrHSAzvV4k
LYSSNA! INGA MEN!

Sjuukt jobbig dag..

Kom nyss hem från jobbet och ska upp och jobba 6 morgon igen. Är helst slut. Dagen började med att jag fick sätta mig och vaka vid en farbror på dödsbädden, och 10 min senare somnade han in. Första gången jag var med och gjorde i ordning en död människa. Det var ändå okej, det värsta var när de anhöriga kom och var så ledsna.. Det blir jobbigare nu när man kommer hem när man börjar ta in det.
Sen har jag fått vara på två avdelningar idag eftersom det fattades personal.. Puuh..

Nu ska jag fixa lite lunch till imorgon och fixa i ordning lite, sen ska jag försöka sova.
Längtar tills imorgon kväll!! :D



Godnatt om vi inte hörs mer innan jag lägger mig =)

Motbjudande eller härligt provocerande?

Var så rastlös hemma att jag åkte hemifån lite tidigare och hann fylla på mitt månadskort med en kontoladdning om man skulle behöva det =) Men nu måste jag självklart vänta i nästan 20 min på att bussen till jobbet ska komma.. Suck.. Jag hatar att vänta. Sen vaknade jag nog på lite fel sida idag ;)

Jag antar att ni sett foton av David La Chapelle förrut?? Jag älskar hans bilder, så härligt provocerande! Här är ett par exempel:



Lööv it! Vad tycker ni? Motbjudande och upprörande eller bara härligt provocerande? ;)

Rubrik??

Fan vad jobbigt det är att komma på rubriker när inlägget ändå inte handlar om ngt speciellt :P

Sitter och fryser vid fönstret men envisas ändå med att ha det öppet för att kunna andas i lägenheten. Den blir så sjukt kvav om fönstret är stängt..

Är så SJUUUKT trött på mitt hår! Så livlöst och tråkigt idag att det är sorgligt. Vad ska jag göra med det? I och för sig så ska jag ändå bara jobba, men ändå..

Nu har jag käkat lite pasta med champinjonsås och ska börja göra mig klar för jobbet.
Hoppas att den här dagen går fort..

Peace out..

Sett min nya söta logga?

Hola guapos!
Har ni sett min nya söta ikon i form av ett hjärta med en krona? :P


Fick iden att göra en av Sandra som driver en jättegullig blogg! I ett videoinlägg beskriver hon hur DU kan göra din egen ikon till din blogg =) Kolla in detta!

Sitter vid fönstret och lyssnar på regnet som öser ned. Det kan ändå vara väldigt mysigt med regn och en kopp the =)
Men i och för sig så hade jag hellre legat ute och stekt i solen nu, jag har ju ett vad att vinna, och det ser inte bra ut just nu :P

Idag måste jag verkligen tvätta rent mina skitiga gummistövlar för jag går inte ut i detta vädret utan dem :P
Det ska jag göra nu med en gång ;)

Hasta luego!

Lyssna!

Finaste låten <3

Pyssel =)

Jag fick et pysselryck och satte mig och klippte och klistrade ihop ett litet brev som jag ska skicka iväg =)


Nu ska jag städa i ordning innan jag gå och lägger mig. Måste få min skönhetssömn innan jag ska jobba imorgon ;) Kanske drar fram guran lite också om jag hinner <3 Längtar till lördag då jag ska hitta på något kul =)


Krams!

Kuckelikuuu!

Godmorgon! Eller goddag snarare :P

Faan! Nu tappade jag precis min macka i golvet med smöret dedåt! VARFÖR landar ALLTID mackan med smöret nedåt om man tappar den?
Och på tal om det: Om man klistrar fast en macka, med smöret uppåt, på ryggen på en katt och släpper katten från 10:e våningen, landar katten på fötterna eller mackan med smöret nedåt? Den ni! ;P
Så vad ska man hitta på på sin lediga dag? Jag måste städa, diska och tvätta men nu blev det ju så fint väder så jag funderar på att gå ut och lägga mig i parken en stund innan jag börjar städa. Jag är skitblek nu när jag inte solat på ett par veckor och jag har ett vad att vinna ;) (kommer loosa totalt ;P)
Sen kanske man ska ta en sväng förbi mamma och hälsa på =)
Får se vad jag hittar på =)


Smell ya later!

Två timmar kvar!

Nu är det två timar kvar tills jag slutar! Skrev ett längre inlägg nyss som jag råkade ta bort så nu hinner jag inte skriva mer... ;)

Men jag säger bara:

XO

Minst näringsrika lunchen någonsin :P

Nu har jag lunch, bara ett par timmar efter att jag börjat jobba. Men vi måste luncha innan halv fem för sen hinner vi inte. Och så var jag så jävla trött igår att jag inte orkade laga mat, så idag är det nudlar och majs till lunch ;) Känner mig såå nyttig! (not) Men majs är ju bra i alla fall :P
Känner mig skitstressad fast jag inte behöver det egentligen. Har lovat en tant att ta ut henne på en promenad innan kvällsmaten och det vill jag gärna hinna med =)

Nej, nu ska jag försöka äta utan att behöva skriva på samma gång :P
Pusspuss

Jobbelijobb =)

Här sitter jag igen, på bussen på väg till jobbet. Ska jobba kväll idag så jag har fått ha lite sovmorgon =) Jag var så trött att jag skulle kunnat ligga i sängen hela dan och ändå vaknade jag minst tre gånger innan klockan ringde. Fattar inte varför jag inte sov som en stock :P Men iofs så kommer jag ihåg att jag trodde att jag var försenad till jobbet ett par gånger när jag vaknade. Kroppen är la inställd på att gå upp tidigt.

Jag som hade tänkt ta mina rosa gummistövlar idag men jag hann inte göra rent dom. Dom är jätteskitiga eftersom jag haft dom är jag och Saga lekt i skogen =)

KOLLA så skitiga dom är :P

Fan, nu blev jag hungrig. Kom på att jag glömt att äta frukost. Tur att jag är tidig till jobbet så att jag hinner ta lite kaffe och smörgås innan jag börjar =)

Kör min gamla bonnflicke-look idag förresten ;) Det var en evighet sedan jag använde den klänningen sist. Fast idag kör jag med lacktights, MC-boots och min skinnjacka med nitar för att dämpa det gulliga ;)

Arkivbild =) Ultimata bonnflickan med slitna jeans på den bilden :P

Ses sen!


XOXO

Godnatt..

Nu ska jag sova snart. Blev ingen kanin idag på grund av vissa omständigheter, släppte tingningen på den i Torslanda. Känns väldigt tråkigt men det gick inte just nu bara. Men jag ska skaffa en liten kompis så snart jag kan =)
Har vart borta vid Kåsjön en stund och skulle ta ett kvällsdopp, men det var svinkallt ute så det blev inget dopp för mig ;)
Ska bli riktigt skönt att sova snart iallafall!

Gonatt =)

Hem fort, fort, fort!

Nu har jag slutat jobbet och är på väg hem till mamma. Ska låna hennes bil efter att hon slutat vid 17 och åka och hämta min kaniin :P Jag måste hämta den innan 18 och ska helst hinna hämta kaningrejerna i gamla lägenheten först. Stress, hela dan!
Sen när jag kommer hem, förhoppningsvis med min lilla nya kompis, så ska jag baaara ligga och mysa i sängen. Har sovmorgon imorgon också vilket är väl behövligt.

Nu ska jag byta buss. See ya sonn!

Mat!

Skiitstressad för min lunch slutar snart. Jag är helst slut och har vart helt virrig hela dan. Ska berätta om mina galenskaper sedan :P
Idag ska jag få en kaniiiin!! Har tingat en som jag och mamma ska åka och hämta idag :D Jag får panik utan Saga och utan djur!
Nu hinner jag inte skriva mer!!
Hörs sen!!



Gääääsp... gomorron..

Morrn! Då har man sovit ett par timmar och sitter på bussen på väg till jobbet igen. Är helt slut sedan heldagen igår.. Och så kunde jag verkligen inte somna.. Kommer la somna på lunchrasten.
Skönt att jobba ändå. Men jag vet vart jag hellre skulle vilja vara, i sängen och mysa, kanske med någon go nalle ;) =)

Moí idag.

Ses snart!
Köss!

17 timmars jobb idag!

Nu har jag jobbat klart för idag. Åkte till jobbet 6 imorse och efter att jag slutat vid 16 åkte jag hem till en bekant och extraknäckte lite fram tills för någon timma sedan. Så nu är jag helt slut, men kan inte få ro att sova. Ska till jobbet 6 imorgon igen. Sen jobbar jag eftermiddag på onsdag så det blir sovmorgon i alla fall.

Nu är jag hemma hos mamma och ska sova här. Hon bor närmre där jag har varit än vad jag gör och jag orkar inte ta mig hem. Åker till jobbet härifrån =)

Idag fick mamma hem sin hundvalp också =) Saknar min Saga..

Pussss ocg gonatt!

Nu hem, sen kolla på mammas valp.

Tack och lov! Nu har jag slutat och hann med tidiga bussen från jobbet, så jag slapp vänta 20 min.
Slut som fan och ska hem och köka ngt nu. Sen ska jag hem till mamma och hälsa på hennes hundvalp som hon ska hämta idag. Blandade känslor.

Varma jävla bussjävel... Så blev det stekhett och sol idag ändå och jag svettas ihjäl i mina kläder...

Ses lite senare när jag är hemma.
Puss

Lunchrast =)

Då var det lunchrast och jag lovade ju att försöka skriva. Så nu sitter jag här med proppfull mage. Jag tog med mig "latmat" idag i form av makaroner och färdig pastasås med oliver som jag värmde och åt alldeles för mycket av.
Och nu fjärde koppen kaffe för idag. Jag har något sorts "måste-ha-kaffe-på-jobbet-men-aldrig-annars-beroende" :P
Dricker verkligen aldrig kaffe hemma om jag inte har gäster men på jobbet har jag i princip alltid en kopp stående. Kaffe och vården verkar liksom höra ihop på något sätt, det är väldigt sällsynt att någon inte skulle dricka kaffe inom vården :P


Här är jag på jobbet. Ser väldigt professionell ut på den bilden asså :P
Är bara sjukt trött och har ont överallt sedan ridningen ;)



Jag kom på mig själv med att gå och beklaga mig över hur ont jag har i benen och ryggen, och så jobbar jag på ett äldreboende. Nu ska jag vara tyst ;) Fast jag är glad ändå =)
Nepp! Dags att jobba igen!


Pusspuss!

Uppe med tuppen.. gääääsp!

Morning!
Nu sitter man på bussen på väg till jobbet. Kommer att vara framme en halvtimma innan jag börjar, då hinner jag byta om och käka lite frukost =)
Idag är det äldreboende som gäller. Har faktiskt saknat allihop =)


Jag hoppas verkligen att det blir dåligt väder idag som dom sagt för jag har inga sommarkläder på mig direkt :P Idag blev det baggy, MC-boots och skinnjacka ;) Väldigt mycket svart och vitt, jag vet, lite tråkigt. Men rockar man så gör man ;P

Usch, nu var jag tvungen att flytta mig eftersom en äcklig gubbe satte sig jämte mig och smygläste vad jag skrev. Blä, slusk!

Nej, nu dör datorn vilken sekund som helst! Måste ladda den på jobbet.
Jag ska försöka skriva på lunchen, annars slutar jag halv fyra.

Kissikiss!!

Den spännande fortsättningen ;)

Tja igen!
Nu är jag hemma och har ätit lite pasta =) Väldigt tomt när ingen välkomnar en när man kommer hem.

Vart har jag varit i veckan då? ;) Bararampampampam! Borås! Haha! Ja, inte så märkvärdigt ;) Direkt när Saga hämtats upp i tisdags tog jag tåget till en god vän i Borre. Det har varit en väldigt mysig vecka med mycket god mat, härligt umgänge, massa bus och racerbilsåkning ;P Det är otroligt trist att vara hemma igen, men jobbet kallar imorgon så vad ska man göra?


Jag tror att jag hade vart en utmärkt militär! Så respektingivande ;) Man ganska cool är jag iaf :P

Här om dagen var vi och hälsade på en annan vän i Kinna så jag passade på att åka till stallet och träffa min fina Emana! Guud vad härligt det var! Tog en mysig barbackaritt i skogen och övade lite på våra gamla "cirkustrix" i paddocken. Jag måste verkligen försöka åka dit oftare. Jag vill inte bli av med alla mina bebisar =)


Nej, nu är jag trött och vill kolla på film =) Men vi ses imorgon så ska jag se om jag har lite roligare bilder också ;)
XOXO

Vart ska man börja?

Hej alla underbara!
Förlåt att jag inte skrivit ett ord på en evighet men jag har varken haft tid eller lust att skriva.
Det har hänt ganska mycket sen sist men jag ska berätta det viktigaste =)
Jo först och främst vill jag berätta en väldigt tråkig sak..
Jag har länge gått och övervägt om jag just nu verkligen har den tid och energi att ge min lilla Saga som hon förtjänar. Efter många och långa diskussioner med mina nära och kära så tog jag förra helgen det svåra beslutet att hitta en ny ägare till min prinsessa. Det har verkligen vart skitjobbigt och det är ett av de absolut jobbigaste beslut jag någonsin tagit.. Men jag måste tänka på Saga och inte på mig.
Sedan i tisdags så har Saga fått vara hos ett jättesnällt par på en stor hästgård utanför Kungälv. Antagligen är dessa hennes blivande nya ägare men jag tyckte att det kändes bäst om dom kunde ta henne en vecka på prov först så att de verkligen får känna om Saga är rätt hund för dem och att jag kan veta säkert att Saga trivs.
Än så länge verkar det ha gått bra och jag ska försöka låna en bil i dagarna så att jag kan åka ut och hälsa på min bebis och se hur hon har det.
Jag hoppas och tror att hon trivs och det var ju det bästa som kunde hända för Sagas skull att hon får komma och bo på en stor gård där hon får springa och leka hur mycket hon vill.
Sagis vilar på bussen sista dagen. Hon satt ihop med mig de sista dagarna innan hon skulle iväg.
Ville såklart ta vara på varenda minut..
Skönaste stilen! <3 :P
Ojsan! Nu är bussen snart framme i Göteborg så jag får ta och fortsätta skriva när jag kommer hem.
Vart jag varit får ni reda på då ;)
Puss så länge!

RSS 2.0