Hmm, vilken sida sitter tanklocket på nu igen?

Det är ganska mycket man får se från fönstret på mitt jobb.
Idag stannade en lite förvirrad tant för att tanka på macken utanför men hon hade visst ingen vidare koll på vilken sida hon hade tanklocket ;)Och det är inte första gången jag ser detta. Denna bilden tog jag i början på året på en dåre vid samma pump ;PHan måste ha spillt en del för han sprang runt en bra stund efteråt och torkade med papper. Haha!En hund är den enda på jorden som älskar dig mer än den älskar sig själv.

Jag får rysningar av denna videon. Bästa på länge!Till Mamma!

Kommentar till detta inlägget från min kära mors blogg. Följ den förresten! Du kommer inte att kunna slita dig!


Min fina, fantastiska, smarta, vackra mamma!

Jag kan inte se att jag någonsin skulle kunna bli lika smart, allmänbildad och ambitiös som du är. Jag känner precis som du skriver, att jag vet att jag vill och kan bli något. Att jag har din gnista men att jag aldrig någonsin kommer att hitta vart jag hör hemma. Vart jag än jobbar och vad jag än gör, även om jag trivs med det, så känner jag alltid rastlösheten komma smygande efter ett tag.
Jag vill alltid vidare, jag vill något mer. Ändå tar det alltid stopp där, för hur ska jag gå vidare om jag inte vet vad jag vill. Då känns det istället skrämmande, för tänk om det inte finns något annnat för mig, att jag redan är där jag ska vara. Tänk om jag går vidare till något som jag inte alls trivs med istället.
Fast innerst inne så vet jag ju att jag egentligen inte ska stanna där. Utan att jag precis som du, hur skrämmande det än kan kännas, måsta testa mig fram om jag någonsin ska hitta det jag ska göra.

Just därför är jag så glad att jag har en mor som du för du är ett levande exempel på att om man bara kämpar för sig själv och för det som känns och är rätt så kan man nå vart man vill. Och att du gjort detta utan att, precis som morfar sa, "trampa allt för många människor på fötterna".

Du har åstadkommit mer i ditt liv än de flesta andra och vart med om mer saker än vad de flesta andra någonsin skulle klara. Du är och kommer alltid att vara min idol, min största förebild. Jag är glad att vi är så otroligt lika, även om det är på gott och ont (men mest det förstnämnda). Det vet vi ju båda två ;)

För mig har du verkligen lyckats. Och du har tre barn som du vet älskar dig, ser upp till dig och som är stolta över att ha dig som mamma!

RSS 2.0