Stegräknare på jobbet

Har just nu lunch på jobbet, mumsig fullkornspasta med champinjon, kalkonskinka -och purjolökssås.

Hittade min stackars oanvända stegräknare i morse så jag bestämde mig för att ha på mig den idag och se hur mycket man lyckas gå på en arbetsdag när man har ett jobb där man nästan bara sitter ner.
Jag startade stegräknaren vid 11 och jag har fram tills nu faktiskt lyckats gå 1850 steg! Det trodde jag inte, så det ska bli ganska intressant att se hur många jag är uppe i ikväll. Dom säger ju att man ska gå åtminstone 10 000 steg om dagen.

Vad tror ni? Kommer jag att hinna gå 10 000 steg innan dagen är slut? ;)Såg förresten att jag lyckats ta bort hälften av alla mina bilder i bloggen, det var kanske inte det mest intelligenta jag gjort. Får se om jag lyckas få tillbaka de flesta av dem iaf. Men det hinner jag inte idag...

Nu måste jag börja jobba.

Puss!


På en buss någonstans

Sitter på bussen på väg hem till GBG. Hatar att åka bonnebuss vid denna tiden på en lördag när det sitter 30 pers längst bak och skriker. Som "tur" är så körs bussen av en bitter busschaffis som skäller ut alla som går på med en öppnad flaska i handen :P

Imorgon är det jobb första dagen efter att ha varit sjuk. Ska faktiskt bli riktigt skönt att jobba igen och träffa mina goa arbetskamrater, hatar att vara hemma och att vara sjuk. 

Nu dör snart min dator så vi hörs imorgon =)

(Haha! Hoppade precis till när chauffören argt sa i högtalaren att det "inte får förekomma någon sprit på bussen, för det är förbjudet". Undrar hur många som lyssnar :P)

XO


Myskväll =)

Godkväll! Idag har jag bara skämt bort mig själv med gos, film, god mat och choklad. Snart ska jag dessutom åka till min kära far och bonusmamma och ha lite myskväll =)
Nu ska jag ta och börja göra i ordning mig lite men vi ses snart! 

Pusspusspuss!


Bloggkartan

Jag har placerat min blogg i Göteborgbloggkartan.se!

Kissie förlovad eller ytterligare ett pr-trick?

Var inne på Kissies blogg för någon timma sedan och såg detta:Vad tror ni PR eller sanning?


Soffliggaren #1

Ligger hemma i soffan med datorn på magen. Såg precis att min bästis Elviras polare ligger på topplistan idag. Grattis Laila! Kolla in hennes blogg här.

Var jättesugen på att skriva egentligen men jag tappade precis lusten så jag tar och lägger in en skön låt så länge.


Så jävla skön. Hittar ingen riktig video till den bara. Någon som vet om det ens finns en?

Puss..Klädd för kyliga höstkvällar


I höst blir det mycket stickat för nu tänker i alla fall inte jag bli sjuk igen ;)

Och glöm inte REFLEX till både människor och djur!! 

REFLEX Is The Shit!


Pusspuss!Sjuklingen har talat.

Hej sötisar!

Shit vad dålig jag är på att skriva... Sorry...

Nu har jag vart jättesjuk i flera dagar och har bara legat hemma i sängen. Detta är verkligen det värsta jag vet. Jag HATAR att bara ligga hemma, sjuk eller frisk. De flesta tycker nog om att ligga hemma i soffan och kolla på tv, men jag kan inte göra det en dag utan att få panik. Jag får verkligen ångest. Så nu när jag legat hemma flera dagar så är jag nära bristningsgränsen hela tiden och jag kan säga att det krävs nog inte mycket just nu för att jag ska gömma mig under täcket och grina som en treåring :P

På tal om något helt annat. Är det bara jag som följer Bartenderskolan på TV3? Jag fullkomligt ÄLSKAR Vanita, som dessutom var med i Lyxfällan för några veckor sedan. Hon är helt jävla underbar med sina krav på att allt alltid ska vara så "glammigt". Och hur härlig är inte dialekten?! Haha! Lööv ya! My new BFF! :P

Nej, nu har jag sån huvudvärk så jag får släppa datorn lite..

See ya!

XOXO

RSS 2.0