Min lycka

Jaha, så blir det rösti och köttbullar idag igen (och så klagar jag på att jag inte kommer att komma i form till sommaren), suck...
Idag har jag tänkt mycket på min fina Emana, en häst som jag ridit i några år. Hon står i Kinna så det har varit väldigt svårt för mig att ta mig till henne på sista tiden. Jag har ridit i hela mitt liv men har aldrig fått sådan kontakt med en häst som med Emana, vi hör liksom ihop. När jag blir rik, ja NÄR inte om, så ska jag köpa Emana! Kosta vad det kosta vill!
Min lycka och kärlek! Alltid i mitt hjärta <3

Idag har jag "förtjänat en chokladbit minsann" =)

Jag har precis kommit hem från jobbet och tänkte försöka äta något innan jag går och lägger mig. Jag börjar jobba imorgon vid 7 igen så jag måste försöka somna tidigt. Jag orkade inte ställa mig och laga mat nu så jag slängde in några vegetariska köttbullar och rösti (potatisbullar) i ugnen. Mmm, gourmémiddag :P
Idag fick jag så mycket beröm av en av tanterna att jag höll på trilla av stolen. Hon är en mycket envis och snofsig tant men hur underbar som helst och med glimten i ögat. Hon avslutade sitt lilla tal om hur bra jag var med att "du ska minsann få en chokladbit av mig imorgon, eller ta du en med en gång". Jag tackade men sa att jag var mätt och fick en godnattkram och en klapp på kinden istället. :P Visst är det underbart när någon uppskattar en. =)
Det roliga är att samma tant här om veckan beklagade sig över min "gräsliga" frisyr (tofs på sidan istället för den hästsvans jag annars har. Hon sa rätt ut att "jag tycker att du ska ha håret kort (hästsvans?) som du brukar ha för det där var fult ska jag säga". På andra sidan bordet satt en annan tant och sa att hon "minsann tyckte att det var fint". Ja, vad kan man göra förutom att skratta åt alla dessa underbara. =D
Man blir verkligen engagerad i allihopa och jag försöker så ofta som möjligt ta mig tid att sätta mig ned och måla, spela ett spel eller bara prata med dem ibland för jag tycker att det är en stor del i jobbet. Det handlar inte bara om att mata, tvätta och lägga utan vi jobbar faktiskt där för att göra de boendes liv så bra som möjligt och det är det som gör att det är så roligt och givande att jobba med gamla och även handikappade som jag gör ibland.
Ojoj vad reklam jag gör! Men det behövs kanske folk inom vården så det gör väl inget =)
S**t! Maten! Måste dra! Pusspuss!

Vad blir det till middag?

Här ligger jag i soffan och kikar på Top Model och börjar få lite halv panik inför beach 2010, men vem får inte det :P Varför ska man alltid komma på att man kanske ska sluta äta skit och börja röra på sig lite bara ett par månader innan sommaren börjar?
Men sen är jag en gottegris också... Jag är dålig på att äta riktig mat men är alltid lite småsugen på något. Och inte nog med det så är det sååå tråkigt att ställa sig och laga mat, speciellt när pojkvännen jobbar, för vem orkar laga mat bara till sig själv? Och så känns det som att man alltid lagar samma mat.
Någon som har tips på lättlagad och nyttig mat?

Jag har verkligen haft skrivtorka denna veckan men hoppas att jag kommer att komma igång nu igen =)
Kram på er alla!

RSS 2.0